Změnit velikost textu   Napsat e-mail   Verze pro tisk

Pomůže koupě sledujících na IG růstu profilu?

Bet365, Unibet, Bwin, Betfair, Expekt, SportingBet, bet-at-home, BetClic aj.
KursovéSázky.info - podrobné informace o online sázení - http://www.kursovesazky.info

Příspěvekod simka » 11. dubna 2025 20:22

Hele, rozjel jsem malý brand a říkal jsem si, že to trochu popostrčím nákupem followers. Všude čtu, že to pomáhá, tak jsem to zkusil. Ale mám pocit, že to trochu vyšumělo – followers přibyli, ale reálný zájem nic moc. Zato kámoš má podobnej účet a tvrdí, že jemu to hodně pomohlo. Co dělám blbě? Má smysl to vůbec zkoušet dál?
simka
nový člen

Příspěvekod kosia » 13. dubna 2025 21:54

Hele, já si taky jednou pořídil pár sledující na ig a můžu říct – není to jen o číslech. Když už do toho jdeš, musíš na to navázat i kvalitním obsahem a pravidelnou aktivitou. Já třeba kombinoval nákup s promem a do toho se snažil zaujmout vizuálem a textem. Lidi se pak začnou chytat přirozeně a přijdou i interakce. Bez toho to bude jen mrtvý číslo.
kosia
nový člen

Příspěvekod bims » 14. dubna 2025 10:52

Z mého pohledu je to hlavně o tom, co od IG vlastně chceš. Pokud jdeš po komunitě a vztazích, organický růst má větší smysl. Já nikdy followers nekupoval, i když jsem o tom přemýšlel. Radši jsem trávil víc času komunikací s lidmi, odpovídal na komentáře, dával reálný obsah. Jasně, trvá to déle, ale výsledky jsou opravdové. A to mi sedí víc.
bims
nový člen

Zpět na online sázkové kanceláře mezinárodní v CZ/SK jazyce